fbpx

FÄRGSTARKT OCH INTIMT PÅ SKREA MATBRUK I FALKENBERG

Emily & Patrik

Intimt färgsprakande bröllop på Skrea Matbruk

Emily & Patrik

FÖLJ MED TILL SKREA MATBRUK DÄR MATEN SLÅR REKORD, BRUDPARET STRÅLAR OCH HELA VÄRLDEN SPRAKAR I FÄRG

Är du redo för det mest färgglada och glada bröllopet någonsin? Tja, jag kan säga att jag är inte säker på att du är helt förberedd för den livfulla skönheten och glädjen som var Emily och Patriks speciella dag. Föreställ dig en blandning av kanadensare och svenskar som samlas på den fantastiska Skrea Backe Bo, med den mest perfekta gröna färgpaletten tack vare en morgonregnskur. Och blommorna? Alla odlade av bruden själv – vilken personlig touch! Men den verkliga showstopparen? Maten. Herregud, jag har aldrig upplevt sådan utsökt mat på ett bröllop tidigare. Ett stort tack till Skrea Matbruk för det kulinariska mästerverket!

Emily och Patrik, vad kan jag säga? Er kärlek, vänlighet och rena glädje strålade genom hela dagen. Att vara en del av er fest var en absolut ära. Era färgglada personligheter och hur ni omfamnar livet tillsammans är verkligen inspirerande. Och vi får inte glömma den episka dansgolvet – ni två vet hur man har kul!

Ett stort tack till alla leverantörer som gjorde denna dag möjlig, och ett särskilt tack till Hanna för att ha fångat några fantastiska bilder tillsammans med mig. Detta bröllop var en sann embodiment av färgglatt, glatt och varmt. Emily och Patrik, må er kärlek och glädje fortsätta att lysa starkt i många år framöver. Skål för kärlek, skratt och oförglömliga minnen!

ÄR DET ER TUR?

Yey!

 Jag älskar bröllop och speciellt att dokumentera dem! Hos mig kan ni få film eller foto, från fem till hela tolv timmar! Ni får färgglada, varma, äkta minnen att spara för alltid.

Om ni vill ha mig med på ert bröllop så börjar vägen här – fyll i formuläret så hör jag av mig snart! 

 

Ibland hamnar mina mail i skräpkorgen, så skriv ert telefonnummer så skickar jag ett sms när jag har svarat er!

Vill du följa med mig på fler äventyr?